KIEMELKEDŐ SZÍNVONAL


Innovatív diagnosztikai eszközök.

A Spektrum-Lab Kft. kiemelkedő színvonalú laboratóriumi diagnosztikai szolgáltatások széles spektrumát kínálja egészségügyi szolgáltató partnerei és egyéni páciensei számára egyaránt.

tovább

Cseppecskék


„Cseppeinkkel" az egészség témakörében osztunk meg érdekes és hasznos információkat. Írunk betegségekről, az orvostudomány legújabb híreiről, valamint próbálunk útmutatót nyújtani a laboratóriumi leletek világában is. Itt kizárólag rövid, lényegre törő híreket olvashat, azaz „cseppeket”. "Tudásunk egy csepp, amit nem tudunk, az egy egész óceán." Isaac Newton

tovább

Légúti (inhalatív) allergia


Mikor gyanakodhatunk légúti allergiára?

Az allergia elnevezés gyűjtőfogalom: ide tartozik minden olyan állapot, amikor a szervezetben túlzott reakció jelentkezik bizonyos anyagokkal (ún. allergénekkel) szemben. Ezt a folyamatot ...

tovább
Vérvételi pontok

Vérvételi pontjaink nyitvatartása és elérhetősége.

Időpontfoglalás

Válassza ki a vérvételi pontot, ahová időpontot szeretne foglalni

Akciók

Tekintse meg legfrissebb akcióinkat.

Csomagajánlatok

Kedvezményes vizsgálati csomagjaink részletes leírásokkal.

Miért minket válasszon?

Magasan képzett szakemberek
Magasan képzett szakemberek

 

Munkatársaink döntő többsége a magánellátás terén már bizonyított és kiemelkedő tapasztalattal rendelkezik, ami a magas színvonalú ellátás egyik alappillére.

Világszínvonalú műszerezettség
Világszínvonalú műszerezettség

Laboratóriumunkat a világ legnagyobb műszergyártó cégeinek legkorszerűbb analizátoraival szereltük fel. A mintaelőkészítő munkát szortírozó robotok végzik. 

 

Ügyfélközpontúság
Ügyfélközpontúság

Legfontosabb célkitűzésünk ügyfeleink gyors, rugalmas kiszolgálása az egyedi igények figyelembevételével. Az adminisztrációt magas szintű informatikai támogatással igyekszünk a legszükségesebb mértékig visszaszorítani.

Egészségügyi hírek a nagyvilágból

"Tudásunk egy csepp, amit nem tudunk, az egy egész óceán." Isaac Newton

Legfrissebb bejegyzések