Spektrum-Lab Hűségprogram

 

Büszkék vagyunk rá, hogy sok ügyfelünk visszajár hozzánk újabb vizsgálat elvégzésére.
Hiszünk a minőségi kapcsolatokban, fontos számunkra, hogy megbecsüljük a visszatérő pácienseinket, ezért bevezetjük hűségprogramunkat.

Minden ügyfelünk, aki az elmúlt 2 évben (az aktuális vérvétel előtti 730 napban) összesen legalább 25 000 Ft feletti értékű térítéses laboratóriumi szolgáltatást vett igénybe hűségprogramban részt vevő vérvételi pontunkon, az forgalom arányosan kedvezményre jogosult.

 

Amire NINCS szükség ahhoz, hogy hűségprogramunk részesévé váljon?

 • nincs hűségprogram regisztráció;
 • nincs törzsvásárlói/pontgyűjtő kártya ami otthon maradhat vagy elveszíthető;
 • nincs pontgyűjtés, pontbeváltás;
 • applikáció letöltés, kupon aktiválás;
 • nem kötelező hírlevélre regisztrálni.

 

Mi kell ahhoz, hogy hűségprogramunk részesévé váljon?

 • válasszon olyan Vérvételi pontot, amelyik részt vesz a hűségprogramunkban;
 • minden alkalommal a laboratóriumi információs rendszerünkben rögzített személytörzsi adataival azonos személy azonosítót adjon meg a vizsgálat kérésének adminisztrációja során (pl.: TAJ), vagy ha TAJ nélkül rögzítették korábban a személytörzsbe, akkor a nevén, születési idején túl további adataira is szükség lesz a tárolt adatok egyezőségének megállapítására: anyja neve; lakcíme; telefonszáma, leletküldési e-mail címe.

 

Mindent automatikusan számol laboratóriumi információs rendszerünk:

a laboratóriumi információs rendszerünk automatikusan összeadja a korábbi számláit, vagy ha a számlázás nem a laboratóriumi információs rendszerünkből történt, akkor a vizsgálatok idősoros lakossági áras értékét. Az elért összeg alapján felkínálja az elérhető legmagasabb kedvezményt. (Az összegzés nem a számlázási adatra történik, hanem a leleten lévő személyre.)

 

Forgalomarányos hűségkedvezményeink:

 • 25 000 Ft felett  4
 • 50 000 Ft felett  6
 • 100 000 Ft felett  8
 • 200 000 Ft felett  10

 

A programban részt vevő vérvételi pontjaink listája:

Az "Összesítő táblázat a vérvételi pontokról" Hűségprogram oszlopában található zöld pipával jelölt Vérvételi pontok.

 

 

Spektrum-Lab Hűségprogram működési tájékoztató

(továbbiakban: Tájékoztató)

2024.03.01.

 

1. A Tájékoztató érvényessége:

Jelen működési tájékoztató a Spektrum-Lab Hűségprogram feltételeit tartalmazza, kiterjed a Hűségprogramot meghirdető Spektrum-Lab Diagnosztikai Kft. (továbbiakban: Szervező) és a Hűségprogramban részt vevő Vérvételi pontokra, illetve ezeken a Vérvételi pontokon térítéses laboratóriumi vizsgálatot igénybe vevő személy - akié a lelet lesz - (továbbiakban: Ügyfél) viszonyára.

 

2. A Hűségprogram hatálya és területi érvényessége:

Kiterjed

 

3. Időbeli hatálya:

A Hűségprogram időbeli hatálya 2024.03.01-től határozatlan ideig tart a Vérvételi pontok napi nyitvatartási idejében.

 

4. Általános feltételek:

Az Ügyfélnek a Hűségprogramban részt vevő Vérvételi ponton térítéses laboratóriumi vizsgálatot kell igénybe vennie és a szolgáltatás árát megfizetnie ahhoz, hogy a Hűségprogramba adható kedvezményeket elérhesse. 

 

5. Az adható Hűségprogram kedvezmények:

Az adott Ügyfél aktuális vizsgálatkérést megelőző 2 évben (730 napban) igénybe vett térítéses laboratóriumi szolgáltatásainak összértéke ha eléri valamelyik kedvezménysávot, akkor a legmagasabb elért sávhoz tartozó kedvezmény adható az aktuális vizsgálatkérés árából. A Hűségprogram kedvezmény alkalmazható a vizsgálatokra és kedvezményes vizsgálati csomagokra is, de az egyéb időszakos kedvezményekkel (akciókkal) csak abban az esetben vonható össze, ha az adott időszakos kedvezmény esetében ez kifejezetten meg van engedve (a kedvezmény leírásában fel van tüntetve).

 • 25.000 Ft összeg felett 4 %
 • 50.000 Ft összeg felett 6 %
 • 100.000 Ft összeg felett 8 %
 • 200.000 Ft összeg felett 10 %

 

6. A megelőző szolgáltatás vásárlások:

Az Ügyfél aktuális vizsgálatkérését megelőző 2 évben (730 napban) a Hűségprogramban részt vevő Vérvételi pontok bármelyikén igénybe vett térítéses laboratóriumi szolgáltatásainak összértéke.

Ez a Szervező laboratóriumi információs rendszeréből számlázott esetek számláinak összegéből és az azon kívüli számlázórendszerek esetében, a Szervező laboratóriumi információs rendszerében tárolt ilyen esetekhez tartozó egyedi vizsgálatok idősoros lakossági árainak összegéből áll.

 

7. Kedvezmény összevonás kizárás:

A Hűségprogram kedvezmény nem érvényesíthető az időszakos kedvezményekre (akciókra), kivéve amelyek esetében ezt Szervező megengedi, az időszakos kedvezmény leírásában azt jelöli.

 

8. Hűségprogram módosítása, megszűnése:

A Szervező jogosult bármely Vérvételi pontot kizárni a Hűségprogramból, módosítani, vagy megszüntetni a Programot. A módosítást és a kizárást a hatályba lépés előtt 7 nappal, a megszűnést 30 nappal közzéteszi a Hűségprogram weboldalán, illetve a hírlevélre feliratkozóknak is értesítést küld a változásokról.

 

9. Vegyes rendelkezések:

Az Ügyfél a Szervezőtől kérhet bővebb felvilágosítást, illetve észrevételeit, panaszait közölheti a mindenkori központi elérhetőségein, amelyet 30 napon belül a Szervező megválaszol.