Csatlakozzon ön is partnerségi programunkhoz!

Hatékonyságunk záloga a nagyfokú automatizáltság és megbízható informatikai rendszer és természetesen a nagy tapasztalattal rendelkező dolgozói gárda.

Beszállítóink világcégek, amelyek a legkorszerűbb berendezéseket és reagenseket biztosítják számunkra.

Kényelmes, gyors és megbízható szolgáltatásaink országos logisztikai lefedettséggel elérhetőek.

 

Spektrum-Lab partnerek
Laboratóriumi információs rendszer Lite modult és centrifugát biztosítunk

A minták szakszerű tárolása és szállítása elengedhetetlen az értékelhető, valós vizsgálati eredményekhez, ezért tartjuk fontosnak, hogy szerződött partnereinknek kedvező feltételekkel biztosítsunk centrifugát. 

Külön díjazás nélkül igényelhet tőlünk laboratóriumi információs rendszer Lite modult vonalkódnyomtatóval.

Az adminisztrációban és még a mintavételben is nagy segítséget nyújt az informatikai rendszerünk használata, amely a manuális adminisztrációt, a laboratóriumba küldendő dokumentumok mennyiségét nagymértékben csökkenti. 

A laboratóriumi információs rendszer Lite modulban láthatja az elkészült leleteket és a lezárt napokról forgalmi statisztikai eredményeket is lekérdezhet.

Nem szükséges az e-mailes leletküldés során csatolmányonkénti lementésekkel és jelszavazásokkal bajlódnia. Ingyenesen használhatja a laboratóriumi információs rendszerünk leletletöltő modulját, amely az ön által meghatározott mappába, az ön által megadott fájlnév képzéssel letölti páciensei leleteit.

 

Spektrum-Lab
Megbecsüljük és honoráljuk partnereink bizalmát és teljesítményét.

Szerződéses ügyfeleink számára több különleges kedvezményes lehetőséget kínálunk az együttműködésre.

A pácienseitől levett mintákat a szükséges havi forgalom elérése esetén napi egyszer ingyenesen, előre egyeztetett időpontban elszállítjuk a központi laboratóriumunkba.

A mintavételhez szükséges eszközöket, vérvételi csöveket térítésmentesen biztosítjuk.

A laboratóriumi vizsgálatok értékesítésénél alkalmazhatja az általunk ajánlott lakossági árakat, vagy akár saját árképzést is. Amennyiben használja a laboratóriumi informatikai rendszerünk Lite modulját, abba saját árait rögzítheti, így egy kattintással megkapja a páciense, vagy annak orvosa által választott vizsgálatok árajánlatát.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Spektrum-Lab - magánlabor Budapest